top of page
  • Zhuravliova

Які квіти краще не дарувати на день народження?

Якщо ви думаєте, що з усіх видів квітів можна вибрати будь-який, то помиляєтеся, адже не всі квіти можуть мати гарне значення. Вони можуть добре виглядати, але водночас символізувати, наприклад, смуток та гнів.

Тому, щоб не помилитися з вибором квітів та не дати ті, які мають негативне значення, слід уникати вибору наступних квітів:

  • 1. Жовті гвоздики

Жовті гвоздики означають неприйняття та неповагу до людини. Тому дарувати їх сестрам або подрузі буде не найкращим вибором серед інших квітів. Але якщо так хочеться букет гвоздик, то можна вибрати лише білі, які символізують чистоту та кохання.

  • 2. Маки

Ці польові квіти ніжні та романтичні, але не варто дарувати їх близькій людині. Вони символізують дитинство та юність. А якщо ви подаруєте квіти на день народження наприклад сестрі, вони означатимуть, що ви вважаєте її не зовсім дорослою та не серйозною. Тому рекомендуємо замінити ці квіти трояндами з днем ​​народження, які теж можуть бути червоними.

  • 3. Сухі квіти (сухоцвіти)

Якщо ви думаєте вибрати красивий букет квітів на день народження сестрі, тоді рекомендуємо змінити свій вибір. Так, ці квіти прекрасні, але асоціюються з в'яненням та смутком. Тому в жодному разі не даруйте їх своїм рідним.

  • 4. Петунії

Загальне значення петунії - гнів, обурення та образа. Тому краще уникати букету таких квітів, тому що вони можуть мати для людини погане значення. Якщо не можете визначитися, краще вибрати троянди, півонії або гарні тюльпани. Вони мають краще квіткове значення, тому отримувач буде задоволений такими квітами більше, ніж петуніями.

Як бачите, не всі квіти можуть бути прийнятними. Тому, перш ніж подарувати букет, дізнайтеся, що означають ці квіти.

Варіантів квітів на день народження близькій та рідній людині достатньо, проте слід знати, що можна дарувати, а що не можна. Тому що через неправильне значення квітки у вас можуть виникнути непорозуміння з сестрою, мамою або подругою. Так що обирайте букети за їхнім змістом та спирайтеся на уподобання отримувача букета.

24 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page