top of page
  • Zhuravliova

Як доглядати за букетом троянд: поради та рекомендації

Троянда – неперевершена красуня та королева квітів. Коли ви отримуєте в подарунок букети з троянд із швидкою доставкою, його хочеться надовго оцінити. При недотриманні основних принципів букет зазвичай починає в'янути через 1-2 дні.

Читайте далі, щоб дізнатися корисні поради щодо догляду за букетом, щоб зберегти квіти свіжими протягом тривалого періоду часу. Дотримуючись їх, ви зможете продовжити життя букету троянд мінімум на тиждень, а максимум на три-чотири тижні.

Поради щодо догляду за букетом троянд

Багато людей незадоволені тим, наскільки недовговічним є букет після того, як вони отримали квіти додому. Вони можуть не брати до уваги той факт, що щойно зрізані квіти все ще є живими істотами, які за відповідних умов можуть жити набагато довше. Коли ви доглядаєте свіжі троянди, потрібно пам'ятати про кілька речей.

  • Змінюйте воду щодня

  • Підрізайте троянду раз на два дні

  • Підрізати троянду варто під кутом 45 градусів

Хитрості, щоб букет квітів простояв довше

Троянди складають одні з найбільших букетів. З іншого боку, квіти мають відносно коротке життя після того, як їх зняли з рослин. Щоб збільшити термін служби вашого букета, використовуйте такі процедури для покращення його зовнішнього вигляду, міцності та довговічності. Дотримуйтесь цих порад, щоб ваш шикарний букет квітів простояв довше.

1. Стисніть та відпустіть

Все, що вам потрібно зробити, це затиснути проміжок між пелюстками і стеблом, а потім відпустити.Цей простий рух підтримує потік кисню протягом тривалого часу, дозволяючи квітам залишатися свіжими.

2. Аспірин для букета троянд

Ви повинні дбати про воду, щоб свіжі троянди простояли у вазі якнайдовше. Найпростіший спосіб – розчинити одну таблетку аспірину у воді. Аспірин містить саліцилову кислоту, яка запобігає гниття води протягом тривалого часу.

3. Спрайт для букета троянд

Доведіть соду до кімнатної температури, перш ніж додати близько 1/4 склянки соди лимонно-лаймової у вазу, наповнену зрізаними квітами і водою кімнатної температури. Sprite, 7Up та інші напої на основі цитрусових допоможуть довше зберегти свіжість зрізаних квітів.

4. Оцет та цукор для букета троянд

Перш ніж додати квіти, змішайте 2 чайні ложки яблучного сидру або білого оцту та 2 столові ложки цукру у вазі з водою. Це має бути пропорційним літру теплої води. Цукор допоможе дати квітам харчування, необхідне їм для процвітання навіть після того, як вони були зрізані, тоді як оцет регулюватиме рН квітів, підтримуючи та продовжуючи термін їхнього життя.

Люди в усьому світі завжди любитимуть розкішну троянду. Кожну резиденцію можна прикрасити букетом троянд до кожного свята. Букет троянд – це вічна класика, яка ніколи не вийде із моди. В результаті ми вважаємо, що кожен повинен розуміти, як доглядати за букетом троянд.

23 просмотра0 комментариев

Comments


bottom of page