top of page
  • Zhuravliova

Чому варто задуматися про квіткові композиції?

Квіткові композиції у 2022 році – це гарний та романтичний спосіб показати своїм близьким, наскільки ви дбаєте про них. Квіти століттями асоціювалися з любов'ю та романтикою, і немає кращого способу висловити свої почуття, ніж приголомшлива квіткова композиція.

Якщо ви хочете щось просте чи екстравагантне, квіткові композиції можна налаштувати на будь-який смак. І оскільки вони настільки універсальні, їх можна використовувати для відзначення будь-якого випадку, від днів народження та ювілеїв до весіль. З такою кількістю причин для вибору квіткових композицій не дивно, що вони є таким популярним способом показати своїм близьким, що ви дбаєте про них. У бутику Dicentra, в каталозі ви дізнаєтеся ціну та склад абсолютно будь-якої композиції, гортензії, троянди, еустома ціна, тюльпани, півонії, абсолютно всі ви знайдете на сайті Dicentra.uа

  • Композиції із соняшників

Є щось у соняшниках, що миттєво викликає усмішку на вашому обличчі. Завдяки цьому ці квіти завжди у тренді. Можливо, це їхній веселий жовтий колір або те, як їхні обличчя йдуть за сонцем протягом дня. Якою б не була причина, соняшники здатні прикрасити будь-який простір. А що може бути романтичнішим за квіткову композицію з цих радісних квітів?

  • Гра рожевих квітів

Гра з трояндами - це грайливий спосіб додати романтики вашим квітковим композиціям. Використовуючи різні кольори троянд, ви можете створити квітковий дизайн, який буде таким самим унікальним, як і ваші відносини.Незалежно від того, чи виберете ви сентиментальну композицію в червоних і рожевих тонах або грайливіший дизайн у жовто-білих тонах, гра з трояндами - це цікавий спосіб показати своїм близьким, наскільки ви дбаєте про них. Так що вперед, додайте трохи фарб у своє особисте життя!

  • Тюльпани

Тюльпани – одні із найпопулярніших кольорів для квіткових композицій. Вони бувають різних кольорів, а їх гладка форма робить їх ідеальними для різних аранжувань. Тюльпани також мають тривалий термін життя у вазі, а це означає, що при правильному догляді вони можуть простояти кілька тижнів.

  • Додайте кілька гортензій

Додавання гортензій до вашої модної квіткової композиції у 2022 році — чудовий спосіб додати нотку романтики. Великі пухнасті ніжні букети гортензії неймовірно привабливі, а різноманітність доступних кольорів означає, що ви можете легко знайти ідеальний відтінок, щоб доповнити інші ваші квіти.

12 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page